Nieuws

Wij gaan verhuizen

Na twintig jaar zijn wij uit ons jasje gegroeid op onze huidige locatie. Daarom gaan we verhuizen naar een prachtige nieuwe garage aan Waalbroek.

Porselein

We zijn al bijna 20 jaar onderweg… we hebben bijna porselein in handen! Waar we aanvankelijk met één auto per dag zijn begonnen, staat er nu een professionele garage met vakkundig en betrouwbaar personeel. Dat lukte allen door hard werken, goede service, een eerlijke prijs voor goede kwaliteit en afspraken nakomen. Onze troef is volledige openheid en transparantie. We hebben er daarom bewust voor gekozen om in ons nieuwe pand weer een glazen wand te plaatsen tussen de receptie en de werkplaats. Zo kunt u meekijken als we aan het werk zijn.

Plezier in hun vak

Onze expertise en skills komen niet zomaar aanwaaien. Dit is ook niet te leren uit een theorieboek of op een cursus, daar heb je bijzonder personeel voor nodig. Personeel met plezier in hun vak; echte vakidioten die 24/7 bezig zijn met hun vak en er alles voor over hebben. Laten wij daar nou net tien van in dienst hebben!

Superservice

Bij ons komt u “thuis” en wordt u op een bijzonder persoonlijke manier geholpen door bekende, eerlijke mannen en vrouwen uit het dorp. Wij bieden superservice, tegen een dorpsprijs!

Wij hebben er zin in en staan dag en nacht voor u klaar.