Over ons Menu sluiten

CarXpert Joost van Can

Over CarXpert Joost van Can

In 2000 opent autobedrijf Joost van Can voor het eerst onze deuren. Sinds 2007 zitten we op onze huidige locatie aan de Bocholtzerweg 14A in Simpelveld en we gaan verhuizen naar een prachtig nieuw pand aan Waalbroek.

Alles onder één dak: van auto onderhoud tot schadebemiddeling
Bij CarXpert Joost van Can heeft u het gemak van alle services en kwaliteit onder één dak. Bovendien kunt u met elk automerk bij ons allround vakkundig team terecht voor regulier onderhoud en specialistische reparaties. Daarom repareren wij ook volgens de fabrieksgegevens met eerste kwaliteit onderdelen. Bij eventuele storingen maken wij gebruik van de modernste testapparatuur en natuurlijk onze ervaring. Hierdoor kunt u erop rekenen dat uw vervoermiddel weer veilig de weg op kan. Eventuele fabrieksgarantie zal hierdoor worden behouden. Dus ook nieuwe auto’s kunnen bij ons in onderhoud komen.

Duidelijke uitleg over reparaties aan uw auto
Wij denken graag met u mee: u krijgt bij ons duidelijk advies en uitleg over de uit te voeren reparaties. Een eerlijke service voor een eerlijke prijs. Dat is prettig, want zo komt u dus niet voor ‘verrassingen’ te staan. Met onze hulp kunt u zorgeloos blijven rijden voor een eerlijke prijs.

Snel weer op weg met CarXpert Joost van Can
U kunt er van op aan dat u snel geholpen wordt, mobiliteit is belangrijk, dat snappen wij ook. Daarom lopen wij ook nét dat ene stapje sneller waardoor u wél snel geholpen wordt. Mocht u er behoefte aan hebben, dan kunt u gebruik maken van onze gratis leenauto. Ook weer nét dat ene stapje….

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel
Wij geven u graag advies over noodzakelijke reparaties en onderhoud aan uw auto. Ons team bestaat uit  goed opgeleide mensen die jaarlijks veel tijd besteden aan opleidingen.

Al die stapjes zorgen ervoor dat u zich altijd welkom voelt, en dat uw auto veilig de weg op kan.

Pand - CarXpert Joost van Can
Werkplaats - CarXpert Joost van Can
Werkplaats - CarXpert Joost van Can