4.8
4,8/5

Over ons

In 2000 opent autobedrijf Joost van Can voor het eerst de deuren. Sinds 2007 zitten we op onze huidige locatie aan de Bocholtzerweg 14Ain Simpelveld. Binnenkort verhuizen we naar een prachtig nieuw pand aan Waalbroek.

Alles onder één dak

Bij CarXpert Joost van Can heb je het gemak van alle servicesen kwaliteit onder één dak. Bovendien kan je met elk automerk bij ons allround vakkundige team terecht voor regulier onderhoud en specialistische reparaties. Daarom repareren wij ook volgens de fabrieksgegevens met eerste kwaliteit onderdelen. Bij eventuele storingen maken wij gebruik van de modernste testapparatuur en natuurlijk onze ervaring. Hierdoor kan je erop rekenen dat je vervoermiddel weer veilig de weg op kan. Eventuele fabrieksgarantie zal hierdoor worden behouden. Dus ook nieuwe auto’s kunnen bij ons in onderhoud komen.

Joost van Can

Eigenaar

045-5444355

Duidelijke uitleg over reparaties

Wij denken graag met je mee: Je krijgt bij ons duidelijk advies en uitleg over de uit te voeren reparaties. Een eerlijke service voor een eerlijke prijs. Zo kom je niet voor verassingen te staan en kan je met onze hulp zorgeloos blijven rijden.

Wij geven je graag advies over noodzakelijke reparaties en onderhoud aan je auto. Ons team bestaat uit goed opgeleide mensen die jaarlijks veel tijd besteden aan opleidingen.

Ons team

Joost van Can
Eigenaar
Directeur

Bob Dautzenberg
Chef werkplaats
APK keurmeester
Diesel- en elektronica specialist
EV en hybride specialist

Danny Lerschen
Receptie
Aftersales manager
1e monteur
APK keurmeester
Trekhaakspecialist

Astrid Beckers-van Can
administratie

Tobias Jünger
1e automonteur
APK keurmeester
Trekhaakspecialist

Ruud Lenzen
1e automonteur
APK keurmeester
Aircospecialist
Automaten-service-specialist

Bogdan Koszyk
APK keurmeester
PSA specialist

Davy Essers
2e automonteur
Bedrijfswagen- / camperspecialist

Daniël de Rijke
Receptie
Parts

Mitchell Jansen
Leerling automonteur

Nick Didden
Leerling automonteur